Geef je op voor workshop pensioen

5 aug. 2014

Pensioen is voor veel collega's niet bepaald een sexy onderwerp, maar er tijdig goed in duiken is wel belangrijk. Een goed geregelde oudedagsvoorziening voorkomt namelijk onaangename verrassingen in de toekomst. Ben je KLM'er of KLC'er? Geef je dan op voor deelnemersevenement Cabine
Pensioen is voor veel collega's niet bepaald een sexy onderwerp, maar er tijdig goed in duiken is wel belangrijk. Een goed geregelde oudedagsvoorziening voorkomt namelijk onaangename verrassingen in de toekomst.

Ben je KLM'er of KLC'er? Geef je dan op voor deelnemersevenement Cabine Pensioenplein op 12 september. Je mag zelf kiezen welke programmaonderdelen je bijwoont en op welke tijdstippen. Zo zijn er workshops over:

 - Het pensioen ABC (voor pensioenleken)

-  Impact Life events/het pensioen APK (als je wilt weten of je een pensioengat hebt)

-  Tips & tricks voor afbouwen naar je pensioen

-  Pension Safety: hoe veilig is mijn pensioen (voor gepensioneerden)

 

Wees er snel bij want bepaalde programmaonderdelen zitten al vol. Inschrijven doe je  via www.klmcabinefonds.nl/Aanmelden_cabinepensioenplein.

        


In de pensioenworkshop ga je niet alleen aan de slag met je eigen pensioen maar maak je ook kennis met de mensen achter het fonds en kun je uiteraard antwoord krijgen op al je pensioenvragen. Meer informatie heb je eerder thuis ontvangen van het Pensioenfonds en vind je op bovenvermelde website.

 

Sectiebesturen KLM en KLC


 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA