• home
  • Actueel
  • Geef je op voor Pensioenfonds klankbordsessie

Geef je op voor Pensioenfonds klankbordsessie

29 okt. 2013

Het pensioenfonds voor KLM- en KLC-cabinepersoneel organiseert op vrijdag 8 november van 14.00 -17.00 uur een klankbordsessie. Doel is onder meer om jouw mening of advies over de begrijpelijkheid van communicatie rondom pensioenen te horen. De bijeenkomst is op het kantoor van Blue Sky
Het pensioenfonds voor KLM- en KLC-cabinepersoneel organiseert op vrijdag 8 november van 14.00 -17.00 uur een klankbordsessie. Doel is onder meer om jouw mening of advies over de begrijpelijkheid van communicatie rondom pensioenen te horen.

De bijeenkomst is op het kantoor van Blue Sky Group in Amstelveen. Je reiskosten worden volledig vergoedt, er wordt voor een lunch gezorgd en je ontvangt een leuke attentie voor je medewerking.

Lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Geef je dan op via communicatie@blueskygroup.nl

Volledig en helder
Via onder meer brochures, magazines, een website en mailings probeert het pensioenfonds je zo volledig en helder mogelijk te informeren over jouw pensioen. Het bestuur van dit fonds vindt het belangrijk dat deze middelen goed aansluiten bij de doelgroep, jullie dus! Via de klankbordsessie willen zij lastige pensioeninformatie op een aantrekkelijke manier aan je aanbieden. Het streven is om een groep te vormen van zes tot tien personen (zowel deelnemers als gepensioneerden).  

Meer informatie/ opgeven: communicatie@blueskygroup.nl

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA