• home
  • Actueel
  • Gedeeltelijke teruggave VNC contributie: regel het nog snel!

Gedeeltelijke teruggave VNC contributie: regel het nog snel!

13 nov. 2018
Laat geen geld liggen: maak nog snel gebruik van de KLM en KLC cafetariaregeling. Vul het aanmeldformulier voor teruggave vakbondscontributie (en resterende vervoersvergoeding) in en verzend het vóór 15 november 17.00 uur. Gemakkelijk en leuk: belastingvoordeel en deels je VNC contributie terugkrijgen (minimaal 33% en het kan flink oplopen).

Het is de moeite waard!

Aanvinken en klaar
Voor het VNC lidmaatschap geldt de fijne uitzondering dat je geen jaaropgave of verklaring van de vakbond nodig hebt, het is aanvinken en verzenden: ga naar de volgende link: https://carina.klm.com/main.htm
Vink tweemaal akkoord met voorwaarden aan en druk vóór 15 november 17.00 uur op de verzendknop. Vanuit het bedrijf ontvang je dan de bevestigingsmails (eenmaal voor vakbondscontributie en eenmaal voor Resterende vervoersvergoeding).

Wij krijgen standaard vragen over de volgende zin die je moet aanklikken 'Ik doe hierbij afstand van de mij beschikbare middelen...etc'. Uiteraard doe je daarmee geen afstand van je gehele eindejaarsuitkering of maandsalaris, je geeft je werkgever enkel toestemming om, namens jou, bruto loon uit te ruilen voor netto betalingen, wat fiscaal gunstig is.

Tot slot: transavialeden hoeven zelfs niets te doen, dat wordt geregeld door de maatschappij.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA