Gedeeltelijke teruggave VNC contributie

21 nov. 2018
Sinds maandag 19 november 2018 kun je als VNC lid werkzaam bij KLM en KLC alweer de cafetariaregeling voor volgend jaar regelen. Je hebt dan tot november 2019 de tijd om het in te vullen en te versturen maar gedaan is maar gedaan.

Laat dus geen geld liggen: vul het aanmeldformulier voor teruggave vakbondscontributie (en bijvoorbeeld ook resterende vervoersvergoeding) in en druk op de verzendknop. Gemakkelijk en leuk: belastingvoordeel en deels je VNC contributie terugkrijgen (minimaal 33% en het kan flink oplopen). Het is de moeite waard!

Aanvinken en verzenden
Voor het VNC lidmaatschap geldt de fijne uitzondering dat je geen jaaropgave of verklaring van de vakbond nodig hebt, het is aanvinken en verzenden: ga naar de volgende link: https://carina.klm.com/main.htm. Vink tweemaal akkoord met voorwaarden aan en verzend het formulier, je ontvangt vanuit het bedrijf dan de bevestigingsmails (eenmaal voor vakbondscontributie en eenmaal voor Resterende vervoersvergoeding).

Tot slot: transavialeden hoeven zelfs niets te doen, de belastingteruggave wordt automatisch geregeld door deze maatschappij.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA