Frisse start OR fractie VNC

3 jun. 2013

Afgelopen vrijdag was het dan zover: de nieuwe Ondernemingsraad (OR) is geïnstalleerd voor een termijn van drie jaar. De VNC haalde tijdens de afgelopen verkiezingen weer veel stemmen en bekleedt zes van de negen cabinezetels in de OR. Wendie Oechies is gekozen als fractievoorzitter
Afgelopen vrijdag was het dan zover: de nieuwe Ondernemingsraad (OR) is geïnstalleerd voor een termijn van drie jaar. De VNC haalde tijdens de afgelopen verkiezingen weer veel stemmen en bekleedt zes van de negen cabinezetels in de OR.

 

Wendie Oechies is gekozen als fractievoorzitter en zij neemt in die hoedanigheid het stokje over van Fenna den Hartog die - zie uitgebreide berichtgeving van vrijdag 31 mei - benoemd is als vicevoorzitter van de KLM OR.

Terence Tilgenkamp, die in de campagne lijsttrekker was, zal naast zijn werkzaamheden als bestuurder van het pensioenfonds vicevoorzitter van de fractie worden. Dave Schildwacht is de nieuwe secretaris en zal Petra Bovenhoff naast zich weten als tweede secretaris. Samen met de andere leden en plaatsvervangende leden van de VNC-fractie zullen zij zich inzetten om de KLM-werknemers, onder wie uiteraard de cabinecollega's, zo goed mogelijk te vertegenwoordigen de komende tijd. Ook voor de VNC-fractie in de Ondernemingsraad geldt 'Samen Sterk'!

Nieuwe topstructuur AF-KLM
Het wordt een uitdagende periode voor de nieuwe OR want er ligt momenteel een adviesaanvraag voor de nieuwe topstructuur van Air France/KLM ter beoordeling. Deze week gaat de OR hierover twee dagen met het bedrijf in conclaaf. Wij wensen alle OR bestuurders veel succes. Wil je meer weten over de werkzaamheden van de OR, klik hier http://www.vnconline.nl/maatschappijen/klm/ondernemingsraad.html.

KLM en KLC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA