• home
  • Actueel
  • Fiscale uitruil transavia maandelijks verrekend met salaris

Fiscale uitruil transavia maandelijks verrekend met salaris

8 jan. 2020
Allereerst wensen we jullie een heel mooi en gezond 2020 toe.

Verder nieuws over de fiscale uitruil van de vakbondscontributie. Voorheen werd die éénmaal per jaar  toegepast, aan het einde van het jaar, of bij de seizoeners, aan het einde van het seizoen bij het laatste salaris.
Bij de invoering van Workday schijnt het zo te zijn dat dit sinds de invoering, januari 2019 maandelijks direct verrekend is. Dit was voor het sectiebestuur ook nieuwe informatie en we hebben dit nog verder onderzocht.

Salarisstrook
Op de salarisstrook staan de volgende codes:
F13 vakbond VNC br. verg. met een min bedrag en code B08 vakbond VNC nt. vergoeding met een plus bedrag. Dit is direct de maandelijkse fiscale verrekening.

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande bericht nog vragen hebben, kun je deze sturen naar sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Sectiebestuur transavia


Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Het gaat om jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA