EmBraceNetty

8 jul. 2016

Graag vraagt de VNC aandacht voor de geld inzamelingsactie ‘EmBraceNetty’ voor VNC lid en KLM collega Netty.
Begin dit jaar heeft ze te horen gekregen dat zij alvleesklierkanker heeft. Helaas sloegen de chemo’s niet aan en heeft Netty vernomen dat ze is uitbehandeld. Volgens een medisch specialist kan Netty echter in Duitsland nog een behandelmethode ondergaan die de kans op verlenging van haar leven vergroot. Deze Immunotherapie wordt niet door de verzekering vergoed en daarom hebben vrienden van Netty de Stichting Embracenetty opgericht. Hiermee wordt geld ingezameld om de behandelkosten te betalen. 

Speciaal armbandje
Zou je willen bijdragen, dan kan dat op twee manieren: door direct geld te doneren of door het kopen van de Bracenet, een armbandje speciaal voor Netty ontworpen. Kijk voor meer informatie op: http://www.bracenet.nl/ of www.facebook.com/embracenet 

Mocht er meer geld binnenkomen dan nodig is voor de behandeling van Netty, dan gaat dit naar het onderzoek van Professor dr. Casper van Eijck tegen alvleesklierkanker.

De VNC heeft 20 Bracenet armbandjes besteld en verloot die onder haar leden. Wil jij daar kans op maken mail dan voor 1 augustus 'Bracenet' o.v.v. je naam en psn. naar secretariaat@vnconline.nl.  De winnaars krijgen een berichtje van ons.

Wij hopen dat Netty de gewenste behandeling kan ondergaan en wensen haar veel sterkte!

VNC bestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA