• home
  • Actueel
  • Een bevlogen icoon neemt afscheid: bedankt Mathi Bouts!

Een bevlogen icoon neemt afscheid: bedankt Mathi Bouts!

30 nov. 2021
Vanaf 1 december mag KLM en VNC collega Mathi Bouts na bijna 35 jaar gaan terugkijken op een glanzende carrière. Zijn naam doet ongetwijfeld belletjes rinkelen want Mathi heeft naast het vliegen ook diverse belangrijke functies bekleed waaruit zijn betrokkenheid en bevlogenheid voor ons werk spreekt. Wij bedanken Mathi dan ook voor zijn enorme gedreven inzet voor collega’s en VNC leden!  

Mathi neemt naar eigen zeggen afscheid met een lach en een traan.
Naast Senior Purser aan boord was hij sinds 2017 uiteindelijk actief op het hoogste niveau als Non-executive Director in de Board van Air France-KLM waar hij de medewerkersbelangen van álle KLM’ers vertegenwoordigde.

Trots
We zijn extra trots op het feit dat Mathi ooit als VNC’er begon als Groepscommissie- en later Ondernemingsraadslid namens onze fractie. Titels die hij op zijn palmares mag schrijven zijn onder andere: voorzitter KLM Ondernemingsraad, lid en vicevoorzitter Groepscommissie 31, KLM/VNC Ledenraadslid, Lid van Verdienste en Erelid van de VNC, voorzitter stichting MNO en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Dankbaar
Met zijn schat aan ervaring en kennis op het gebied van medezeggenschap en de samenwerking tussen bestuur, raad van commissarissen en OR hebben we veel goeds aan Mathi te danken. We zullen hem missen, maar willen hem vooral ontzettend bedanken voor al het keiharde werken en zijn grote inspanning voor ons allemaal.
Wij wensen Mathi een gezonde, gelukkige en geslaagde verdere toekomst toe!

Meer Mathi? Het VNC redactieteam sprak afgelopen voorjaar uitgebreid met hem, het interview kun je hier  teruglezen.

VNC bestuurders en medewerkers  

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA