Drukbezochte VNC nieuwjaarsreceptie

9 jan. 2019
Met veel VNC leden vanuit onze secties easyJet, transavia, KLC, KLM, TUI en met relaties hebben we traditiegetrouw een toost kunnen uitbrengen op wat hopelijk een goed 2019 wordt. De VNC nieuwjaarsreceptie werd ook dit keer weer drukbezocht en was gezellig.

Voordat het glas werd geheven op een goed nieuw jaar werd er door voorzitter Annette Groeneveld teruggeblikt* op het jaar dat net achter ons ligt: dat startte begin januari met een nieuwe cao voor KLM, gevolgd door een cao bij KLC erna sloot easyJet hun eerste en door de leden zeer gewaardeerde cao af. Als mooie afsluiter werd er tussen de feestdagen door een nieuwe transavia cao omarmd door deze leden.
Het afsluiten van arbeidsvoorwaarden en behoud van werkgelegenheid voor onze cabinecollega’s is de kerntaak van de VNC. Naast collectieve belangenbehartiging zetten wij ons ook in voor persoonlijke ondersteuning en luchtvaart brede onderwerpen zoals eerlijke concurrentie, de groei van Schiphol, goede Europese regelgeving en andere belangrijke samenwerkingsverbanden.

Bedankt voor de steun en het vertrouwen!
Kortom, er is nog heel veel werk aan de winkel en dankzij het groeiende ledenaantal en jullie steun en vertrouwen kan het voltallig VNC team zich ook dit jaar opnieuw inzetten voor jullie arbeidsvoorwaarden en belangenbehartiging.

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn op de nieuwjaarsborrel bij deze uiteraard ook de allerbeste wensen voor 2019!

VNC bestuur


*klik hier voor de volledige speech

Foto’s: Rita Zovanyi

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA