• home
  • Actueel
  • Drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie VNC

Drukbezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie VNC

8 jan. 2014

Het was weer een drukbezochte en gezellige VNC nieuwjaarsborrel op 7 januari. Met vele leden en relaties van KLM, KLC, transavia.com en ArkeFly hebben we het glas kunnen heffen op wat hopelijk een goed 2014 wordt!  Zoals gebruikelijk bij een toost op een nieuw jaar werd er ook even
Het was weer een drukbezochte en gezellige VNC nieuwjaarsborrel op 7 januari. Met vele leden en relaties van KLM, KLC, transavia.com en ArkeFly hebben we het glas kunnen heffen op wat hopelijk een goed 2014 wordt! 


Zoals gebruikelijk bij een toost op een nieuw jaar werd er ook even teruggeblikt op het - ditmaal roerige - jaar dat achter ons ligt: het overlijden van Ton Scherrenberg; de daarop volgende versterking en wisselingen in het bestuur; de succesvolle Groepscommissie- en Ondernemingsraadverkiezingen; de moeizame Cao-trajecten bij alle vliegmaatschappijen; de rechtszaken rondom toxic air en nog een van een aantal ex Martinair collega's; de aanpassing van de Europese wetgeving omtrent de Werk en Rusttijden Regeling (WRR) enzovoorts. Kortom, het was een zeer druk jaar en er is nog veel werk aan de winkel. Het voltallige VNC team gaat echter vol vertrouwen en frisse moed vooruit.

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn uiteraard ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!


VNC bestuur 

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA