• home
  • Actueel
  • Drie VNC’ers gekozen in Transavia Ondernemingsraad

Drie VNC’ers gekozen in Transavia Ondernemingsraad

18 okt. 2021
De stemmen van de Transavia Ondernemingsraad (OR) verkiezingen zijn geteld en maar liefst 3 van de 4 VNC kandidaten zijn gekozen. Jacques Vleeming, Ricardo van Rattingen en Annelie Muis hebben een zetel weten te bemachtigen.

Helaas is Ton Jongenelen niet gekozen, niettemin bedanken we hem voor zijn kandidaatstelling en enthousiaste inzet gedurende onze campagneweken.

Betrokkenheid
De 4 VNC kandidaten hebben hun enorme betrokkenheid en motivatie getoond tijdens het flyeren en het informeren van collega’s op alle Transavia meldstations. Dit werd goed ontvangen en ook de groene VNC sleutelhanger werd als gadget positief beoordeeld.

Bedankt!
Wij bedanken iedereen voor het uitbrengen van hun stem! Tot slot wensen wij Jacques, Ricardo en Annelie heel veel succes en plezier in de OR. Op 1 november worden zij geïnstalleerd en gaan zij jullie belangen vertegenwoordigen.

Angela Visser & Antonie Kloots
sectiebestuurders Transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA