• home
  • Actueel
  • Doe ook mee: digitale Transavia cao-ledeninfosessies!

Doe ook mee: digitale Transavia cao-ledeninfosessies!

24 mrt. 2023
Om jullie goed op de hoogte te houden van de Transavia cao-ontwikkelingen organiseren wij dinsdag 4 april twee digitale ledeninfosessies. De eerste is van 11.00 tot 12.00 uur en de tweede van 15.00 tot 16.00 uur. Doe mee en meld je aan via deze link.   

Dinsdag 28 maart gaan we opnieuw in cao-overleg met Transavia, voor de zesde en voorlopig laatst geplande keer.

Sterke VNC inzet voor cabineleden
Er ligt nu nog een aanzienlijk aantal open punten op de cao-tafel en het is dus een hele uitdaging om dit goed af te ronden. Je mag er echter op rekenen dat de VNC zich sterk blijft maken om tot een rechtvaardig cao-resultaat voor Transavia cabinepersoneel te komen.
In onze sessies kunnen we jullie bijpraten over de ontwikkelingen en er is natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.

Meedoen!
In dit aanmeldformulier voor de ledeninfosessie kun je je opgeven en eventueel ook aangeven op welk e-mailadres je onze Teams link wilt ontvangen. Alle aangemelde leden ontvangen vervolgens tijdig (een dag voor de vergadering) die link voor deelname. Indien je niet specifiek een emailadres vermeld, gebruiken we de mail zoals bij ons bekend in het ledenbestand.

We hopen op 4 april met veel cabinecollega’s in gesprek te gaan.
De VNC is samen sterk voor en door jou!

Met vriendelijke groet,
Lauren Klaassen & Antonie Kloots
Transavia sectiebestuurders

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. De contributie kun je (grotendeels) terugkrijgen via de cafetariaregeling. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA