Doe mee met KLM acties en kom flyeren!

13 okt. 2016

Vanaf morgen gaat de VNC flyeren, dat is een onderdeel van ons actieplan om de -1 CA maatregel te stoppen, een fatsoenlijk pensioentraject te bevorderen en nadien verder te onderhandelen over onze CAO. Wil je de VNC collega's helpen? Meld je dan om te flyeren via secretariaat@vnconline.nl zodat we ook op jouw steun kunnen rekenen vanaf vrijdag en/of de komende dagen. Samen sterk!

Motiveren duurder
Sinds afgelopen maandag is het motiveren voor KLM duurder gemaakt. Dat houdt in dat bij overschrijdingen van de CAO, waarvoor toestemming nodig is van de VNC, we meer compensatiedagen eisen voor de betreffende cabine crew.  

We zullen indien nodig de acties steeds verder intensiveren om de eenzijdige beslissingen van onze werkgever terug te draaien. 

KLM Sectiebestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA