Doe mee en kom naar de ALV

7 mei 2018
Ieder jaar wordt er voor en door VNC leden een Algemene Ledenvergadering (ALV) georganiseerd. Wil je volledig worden bijgepraat over het reilen en zeilen van jouw VNC en horen waar we voor staan? Dat kan en wel op woensdag 27 juni aanstaande!

Naast het uitwisselen van informatie is er uiteraard ook gelegenheid tot het stellen van vragen en om bij te praten. Niet alleen met de bestuursleden maar ook met leden van al onze secties: cabinecollega's van easyJet; KLC; KLM; transavia en TUI fly.

Tevens brengt het Algemeen Bestuur financieel verslag uit over het afgelopen boekjaar. De balans en resultatenrekening alsmede een begroting voor het volgende boekjaar worden aan de Algemene Ledenvergadering ter goedkeuring voorgelegd.

Save the date
De ALV is op woensdag 27 juni 2018 en start om 14.00 uur. Locatie wordt Wings op Schiphol-Oost maar dat lees je nog in de officiële uitnodiging met uitgewerkte agenda die volgen in een later stadium.

Je bent van harte welkom bij de ALV, die wordt afgesloten met een borrel. Aanmelden graag via een mail aan secretariaat@vnconline.nl of telefonisch op 020-5020480.

VNC Bestuur


Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA