Doe je voordeel met de cafetariaregeling!

21 sep. 2016

VNC leden kunnen deels hun vakbondscontributie terugkrijgen. Bij transavia gaat dat automatisch en bij KLM en KLC haal je regelrecht voordeel uit de Cafetariaregeling.
Voor KLM en KLC collega’s geldt de wettelijke verplichting om jaarlijks jouw persoonlijke keuze voor belastingvoordeel door te geven. Daarom moet je dit ieder nieuw kalenderjaar weer registreren via de Cafetariaregeling op MyKLM.com.

Klik op https://www.klm.com/corporate/myklm/web/human-resources/cafetariaregeling log in met je personeelsnummer en je CAAS password dat je ook voor je verzoekensysteem gebruikt. Vul het aanmeldformulier voor resterende vervoersvergoeding en vakbondscontributie in en druk voor 15 november 17.00 uur op de verzendknop. Extra profijt als VNC lid: een jaaropgave of verklaring van de vakbond is niet nodig, je krijgt je contributievoordeel automatisch!

transavia
VNC transavia leden krijgen een deel van de vakbondscontributie automatisch door hun maatschappij terugbetaald. Dit bedrag ontvang je bij het salaris van december. Voor ca's die in oktober en november uit dienst (moeten) treden wordt dit automatisch verrekend met de laatste salarisbetaling.

Profiteer ervan
Haal je belastingvoordeel via de KLM en KLC cafetariaregeling uit zaken waarop je eerder belasting en premies hebt betaald. Het is de moeite waard: minimaal 33% en het kan flink oplopen! Voor alle duidelijkheid: voor het nieuwe jaar 2017 kan aanmelden pas na 15 november; voor dit jaar (2016) kan aanmelden tot en met 15 november. De cafetariaregeling is voor alle medewerkers die een actief dienstverband bij KLM of KLM Cityhopper hebben, vallen onder de KLM-cao of KLC-cao én in Nederland wonen, werken en belasting betalen.

Jubileumuitkeringen
Ben je 25 of 40 jaar in dienst en ontvang je een jubileumuitkering? Dan kun je beter geen gebruik maken van de Cafetariaregeling voordat de uitkering is uitbetaald. Na ontvangst van de uitkering mag je je wel weer aanmelden voor de resterende reisvergoeding en vakbondscontributie. Dit is een heel fiscaal verhaal; meer informatie vind je via de HR Infolijn, 020-6490030 of mail naar   hrsc@klm.com.

Mocht je erna nog vragen hebben, neem dan contact op met de VNC Servicedesk. We helpen je graag.

VNC bestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA