• home
  • Actueel
  • Dit jaar geen instroom meer van KLC naar KLM

Dit jaar geen instroom meer van KLC naar KLM

22 aug. 2014

Binnen ons korps gonst het al tijden van de geruchten over wanneer de eerste doorstroomcursus plaats gaat vinden, laat staan het precieze aantal van de degenen die mogen doorstromen. Zoals jullie weten zouden wij in het laatste cabineoverleg de exacte cijfers ontvangen van eventuele
Binnen ons korps gonst het al tijden van de geruchten over wanneer de eerste doorstroomcursus plaats gaat vinden, laat staan het precieze aantal van de degenen die mogen doorstromen.

Zoals jullie weten zouden wij in het laatste cabineoverleg de exacte cijfers ontvangen van eventuele doorstroom, instroom en promoties. Helaas is dit cabine overleg komen te vervallen. Echter, KLC heeft ons niet langer in spanning gelaten en vanmiddag de plannen/cijfers voor 2014 doorgestuurd. Helaas heeft zowel KLM als KLC geen cursussen gepland voor 2014. Er zal dit jaar dus geen in- of doorstroom meer plaatsvinden. Ook staan er geen promoties voor dit jaar meer op de agenda. KLC spreekt wel over waarschijnlijke nieuwe cursussen in januari 2015. Cijfers hiervoor zijn bij ons echter niet bekend. KLC geeft aan dat dit afhankelijk blijft van de vraag van KLM. Nog even afwachten dus.

We hopen jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten jullie vragen hebben dan kunnen jullie ons altijd bereiken via email of telefoon.

Ondertussen blijven wij ons inzetten voor de doorstroom en hopen jullie spoedig cijfers voor 2015 bekend te kunnen maken.

KLC sectiebestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA