• home
  • Actueel
  • Digitale VNC stemming Transavia cabine cao vanaf 14 juli

Digitale VNC stemming Transavia cabine cao vanaf 14 juli

14 jun. 2022
De digitale stemming over de Transavia cao voor cabinepersoneel gaat op donderdag 14 juli open voor onze leden. Dat is in aansluiting op de infosessies en vergaderingen voor leden, waarin we een toelichting en antwoorden geven op eventuele vragen inzake dit belangrijke topic.

Alle VNC-leden zullen op 14 juli vanaf 13.00 uur (na einde laatste ledenvergadering) een stemlink van ons ontvangen die dan onmiddellijk en tot uiterlijk maandag 18 juli 13.00 uur geldig is. De uitslag van deze stemming zal vervolgens zo snel als mogelijk volgen.

Ledenbijeenkomsten vooraf aan digitale stemming
Gisteren hebben jullie de uitnodiging voor de digitale infosessies en de fysieke ledenvergaderingen ontvangen om ons principe akkoord met jullie door te lopen. Om misverstanden te voorkomen: dat gaat dus om de voorbereiding voorafgaand aan de digitale stemming. Zoals al enige tijd gebruikelijk, is deze stemming digitaal.

Fysieke en online sessies
Aangezien we vanuit leden verzoeken voor fysieke ledenvergaderingen ontvangen, willen we jullie in de breedste vorm bedienen en van informatie voorzien. Daarom kiezen we dus voor 2 digitale infosessies en 2 fysieke ledenvergaderingen over het principe akkoord 2022 - 2023. Statutair dienen de ledenvergaderingen vier weken van te voren worden aangekondigd, wat de gekozen data dan weer verklaard.
 
Doe mee en sluit aan
Aanmelden voor de infosessies en de ledenvergaderingen kan middels dit formulier.
Heb je je toevallig al opgegeven via secretariaat@vnconline.nl, dan hoef je dat niet opnieuw te doen want wij verwerken alle aanmeldingen.
 
Wij kijken er naar uit jullie te zien/spreken!
Voor vragen zijn we uiteraard ook bereikbaar via de mail: sectiebestuur.transavia@vnconline.nl

Lauren Klaassen en Antonie Kloots,
Transavia sectiebestuurders

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA