Digitale VNC infosessie voor KLM leden

17 dec. 2020
We zijn nog altijd alles op alles aan het zetten om zo veel als mogelijk gedwongen ontslag bij KLM cabinepersoneel te voorkomen. Hiertoe zijn of worden binnenkort alle instrumenten uit het onlangs getekende Sociaal Plan ingezet. Een doorslaggevende optie om boventalligheid te voorkomen is detachering naar KLC.

Ook wordt de invulling van een tijdelijke arbeidsvoorwaardelijke bijdrage van cabinepersoneel verder uitgewerkt. Die bijdrage is noodzakelijk om te voldoen aan de overheidsvoorwaarden omtrent de leningen en garantstellingen aan KLM.
Binnenkort zal de VNC eveneens aan tafel gaan met de overlegpartners om de FNV Cabine varianten ten opzichte van wettelijke afspiegeling als aanwijsmethode aan te horen en te onderzoeken op de voors en tegens. Met ‘luisteren naar en eventueel onderzoeken op’ weten we waarover het gaat en anders niet.

Bijpraten op dinsdag
Om onze leden zo goed mogelijk te informeren, houden we digitale informatiesessies en komende dinsdag staat er weer een gepland.
 • dinsdag 22 december 10.00 - 11.00 uur.

Hoe meld je aan?
► Aanmelden kan via dit registratieformulier (link) waarop je ook eventuele vragen over dit onderwerp alvast kan doorgeven. Wij ontvangen je aanmelding graag vóór maandag 21 december 12.00 uur.
Na verwerking krijg je vervolgens een uitnodiging met beschrijving van hoe in te loggen en hoe het werkt, dat kan afhankelijk van de belangstelling even duren.

We kijken ernaar uit jullie te spreken bij de digitale ledeninfosessie!

 KLM sectiebestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA