Digitale VNC informatiesessies KLM leden

1 feb. 2021
Om jullie bij te praten over achtergronden op actualiteiten, organiseren we live digitale VNC leden-infosessies. Daarbij komt onder meer het Sociaal Plan en de Tijdelijke arbeidsvoorwaardelijke bijdrage cabinepersoneel aan bod. Uiteraard is er ook ruimte voor het stellen van vragen.

Deze leden-infosessie dienen ter ondersteuning van de gebruikelijke communicatie via VNC nieuwsmailings, social media en website. Op laatstgenoemde vind je onder de speciale button ‘corona nieuws ’ alle sinds januari vorig jaar door ons gepubliceerde (achtergrond)artikelen en protocollen inzake corona.

Digitale informatiesessies
Nieuwe sessies staan gepland voor:
• vrijdag 12 februari van 10.30 - 11.30 uur (aanmelden kan tot 11 februari 16.00 uur)
• donderdag 18 februari van 10.30 - 11.30 uur
• woensdag 24 februari van 10.30 - 11.30 uur

Aanmelden via registratieformulier
VNC leden kunnen inschrijven via dit registratieformulier waarop je ook eventuele vragen alvast kan doorgeven. Na verwerking - afhankelijk van de belangstelling kan dat even duren - krijg je tijdig voor de sessie een uitnodiging met inlog- en werkwijze. We kijken ernaar uit jullie te zien/spreken bij de digitale leden-infosessie!

KLM sectiebestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Belastingservice

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA