• home
  • Actueel
  • Digitale stembus KLM GC en OR verkiezingen opent om 9.00 uur

Digitale stembus KLM GC en OR verkiezingen opent om 9.00 uur

29 mrt. 2016

In Amerika is met 'Super Tuesday' de slag om stemmen in de voorverkiezingen al hevig losgebarsten. Vanaf 30 maart 9.00 uur is de digitale stembus voor de GC en OR verkiezingen open. KLM en KLC collega’s kunnen dan stemmen om hun vertegenwoordigers in de Ondernemingsraad en Groepscommissie te kiezen.
Stemmen kan dus vanaf 30 maart tot 20 april via de link die je via je KLM4umail hebt ontvangen. 

Speciale link voor info kandidaten
Een maand lang hebben wij een speciale link op onze site waarin jullie van alles over de VNC kandidaten en hun inzet en motivatie voor de Ondernemingsraad en Groepscommissie kunnen lezen.

Stand op BMC
Ook vind je vanaf morgen tot 20 april op de eerste verdieping van het BMC een VNC stand. Hierin staan onze kandidaten om je te helpen met stemmen en om jouw vragen te beantwoorden. Maak gebruik van hun kennis om zo een afgewogen keuze te maken in het stemmen op een GC en OR kandidaat.

Verkiezingsspecial
Afgelopen weekend hebben jullie een Verkiezingsspecial in je postvak ontvangen. Hierin worden alle kandidaten voorgesteld en lees je kort en krachtig over hun werk en motivatie.

Stem!
Wij zullen deze verkiezingsperiode nog vaker met informatie over het belang van jouw stem en het belang van jouw vertegenwoordigers naar jullie toekomen! Het enige wat we van jullie vragen is om te stemmen: eenmaal op een VNC Groepscommissie-kandidaat en eenmaal op een VNC Ondernemingsraads-kandidaat.

Hoe kan de VNC jou blijven ondersteunen? Met zoveel mogelijk zeggenschap door zetels!

I Fly - I Vote VNC Samen sterk, lijst 2

Het KLM en KLC sectiebestuur wenst alle VNC kandidaten een succesvolle campagne met als resultaat veel zetels!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA