De VNC verwelkomt vele nieuwe leden

31 aug. 2015

De UNC- onderdeel van landelijke vakbond De Unie - stopt met de vertegenwoordiging van cabinepersoneel.
Per 1 september zijn zij niet langer actief bij KLM en KLC en uiterlijk eind van dit jaar ook niet meer bij transavia.
De UNC adviseert haar leden om over te stappen naar de VNC. Tot nu toe hebben we de meeste overstappers al bij de VNC mogen verwelkomen en ingeschreven: samen staan we nog sterker!

Laat je goed vertegenwoordigen
Na het definitief stoppen van de UNC is de VNC de enige cabinebond aan de onderhandelingstafel bij transavia en KLC. Bij KLM zijn de VNC en FNV de 2 overgebleven cabinebonden.

Word lid bij de grootste cabinebond
Het is - zeker in deze lastige tijden - belangrijk voor cabinecollega's om door een sterke vakbond te worden vertegenwoordigd bij onderhandelingen over cao's, arbeidsvoorwaarden, pensioenen en andere zwaarwegende zaken. Daarnaast maken onze fracties in de Groepscommissie en Ondernemingsraad zich sterk voor vele goede faciliteiten zodat een goede werk-privé balans mogelijk is. Denk aan daggelden; hotels; verzoekensysteem; werkomstandigheden aan boord maar ook reïntegratiebeleid; verkoop of sluiting of reorganisaties van bedrijfsonderdelen; sociaal- en personeelsbeleid; veiligheid, gezondheid en welzijn van cabinepersoneel.

Cadeaubon bij leden werven
Als jij als lid een nieuwe collega ook lid maakt van de VNC dan ontvangen jij en het kersverse lid een cadeaubon. Bovendien kunnen zij dan rekenen op alle steun, kennis en vertrouwen van de VNC en daarnaast profiteren van allerlei leuke aanbiedingen. Meer informatie op vnconline.nl.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA