• home
  • Actueel
  • De VNC verklaart zich solidair met FNV actie

De VNC verklaart zich solidair met FNV actie

23 okt. 2016

Afgelopen vrijdag heeft de VNC jullie laten weten dat we aankomende maandag in een ultieme poging aan de cabine-overlegtafel schuiven om KLM te overtuigen de -1 CA maatregel terug te trekken.
FNV Cabine roept alle cabinecollega's (VNC, FNV of geen lid) op tot werkonderbrekingen van tien minuten direct na de cabin crew briefing. De actie start maandag 24 oktober en duurt van 05.00 tot 23.00 uur. De onderbreking vindt plaats op alle vluchten vertrekkend van Amsterdam.

De VNC verklaart zich solidair met deze FNV actie, we hebben immers het zelfde doel! Aan alle cabinecollega's die meedoen (VNC, FNV of geen lid): zorg dat je je bij de werkonderbreking houdt aan de KLM spelregels. Deze zijn gisteren door de werkgever verstuurd naar het gehele cabinekorps en terug te vinden in je KLM mailbox.

VNC op BMC
Maandag zijn er ook VNC collega's rondom BMC om solidair te zijn met collega's en vragen te beantwoorden m.b.t. werkonderbreking! VNC bestuurders gaan in de middag met hetzelfde doel het gevecht aan de KLM cabinetafel aan: de -1 ca maatregel van tafel. En we willen een eerlijke pensioen deal en fatsoenlijk cao overleg. Het wordt tijd dat KLM management en directie zaken overlegt en niet oplegt.

VNC bestuur

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA