• home
  • Actueel
  • De VNC presenteert: Cabaretvoorstelling ‘VLUCHTGEDRAG’

De VNC presenteert: Cabaretvoorstelling ‘VLUCHTGEDRAG’

14 feb. 2023
We hebben er ruim twee jaar op moeten wachten, maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren: de VNC trakteert wederom op een cabaretvoorstelling!

Na het grote succes van de voorstelling Blauwe Plekken in 2019 ontstond het idee om voor het 75-jarige bestaan van de VNC een speciale jubileumvoorstelling op de planken te brengen. Door de coronamaatregelen was het echter onmogelijk om het theater in te gaan en moesten we het helaas uitstellen. Maar van uitstel kwam zeker geen afstel!

Speciaal voor de 75-jarige VNC schreef KLM-collega Hans den Dikken de voorstelling “Vluchtgedrag’ over het leven aan boord en op de route in de afgelopen jaren. Opnieuw neemt hij het publiek door middel van een aantal hilarische sketches en liedjes mee in het heden en verleden van de luchtvaartwereld én onze jarige vakvereniging.

Save the dates!
Er staan vier voorstellingen gepland in het VU theater Griffioen te Amsterdam Zuid: op 26 maart en 2 april aanstaande, twee voorstellingen per dag. Noteer de data in je agenda, informatie over het reserveren van kaarten volgt op korte termijn.

Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan onze vorige cabaretvoorstelling Blauwe Plekken, die in 2019 en 2020 voor onze leden op de planken werd gebracht. De online versie is te zien op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=lBpv7Fe7mDk

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier!
VNC bestuurders


Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA