De VNC groeit fors!

21 nov. 2018
Er zit een stevige stijgende lijn in het VNC ledenaantal en dat betekent dat de organisatiegraad ruim boven de 70% komt!

Het is goed nieuws dat meer dan 70% van het KLM, KLC, transavia en easyJet cabinepersoneel lid is. Hoe meer aansluiting des te sterker we namelijk staan bij de belangenbehartiging.

Specialisten in ons vak
De VNC is veruit de grootste werknemersvertegenwoordiger van Nederlands cabinepersoneel en de grootste bond bij de Nederlandse luchtvaartmaatschappijen. We werken voor en functioneren door cabineleden en zijn dus gespecialiseerd in ons vakgebied.  Omdat we puur en alleen de belangen van cabinepersoneel behartigen - en niet bij andere domeinen actief zijn - kunnen we voluit voor onze doelgroep gaan!

Welkom (terug)
Bij deze heten we de nieuwe leden van harte welkom (terug) en bedanken we al onze leden voor hun steun en betrokkenheid.

Ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Samen sterk!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA