De VNC dat zijn jij en wij: samen sterk!

12 jun. 2014

Wat doet jouw vakbond voor jou als lid? Dat komt uitgebreid aan bod in de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VNC op woensdag 25 juni! Het team dat jouw belangen vertegenwoordigt geeft een toelichting op de gevaren koers en is beschikbaar voor vragen. De officiële
Wat doet jouw vakbond voor jou als lid? Dat komt uitgebreid aan bod in de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de VNC op woensdag 25 juni! Het team dat jouw belangen vertegenwoordigt geeft een toelichting op de gevaren koers en is beschikbaar voor vragen.

De officiële uitnodiging voor de AVL heb je onlangs al via de mail ontvangen. Wij vinden een grote opkomst van leden belangrijk, vandaar deze herinnering.

Wat speelt in 'arbeidsvoorwaardenland'
Bestuursleden van al onze secties (ArkeFly, KLC, KLM en transavia.com) doen verslag van het afgelopen jaar en bespreken de punten die voor komend jaar op de agenda staan in 'arbeidsvoorwaardenland'. Ook wordt uitgebreid ingegaan op het financieel jaarverslag.

Verder is de ALV hét moment om al jouw vragen te stellen over óf voor de VNC. Het voltallige team is aanwezig jullie vragen te beantwoorden. Pak die kans om kennis te maken of de banden te versterken met jouw bestuursleden.

We sluiten de vergadering af met een borrel. Als je erbij wilt zijn, meld je dan even aan via secretariaat@vnconline.nl.

Graag tot 25 juni vanaf 14 uur op het VNC kantoor!

VNC Bestuur

 

vlnr boven: Chris van Elswijk, Beatrijs Wijtvliet, Ilona Lafertin, Andrea de Vries , Sander Kok, Ingrid Brama. Onder: Nol Visser, Annette Groeneveld, Marion Leguijt, Roberto Tunzi. Niet op de foto: Renate Nagtegaal/Angela Visser.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA