• home
  • Actueel
  • De VNC communicatie-enquête nog niet ingevuld? Grijp je kans en geef je mening!

De VNC communicatie-enquête nog niet ingevuld? Grijp je kans en geef je mening!

8 nov. 2021
Goede communicatie is tegenwoordig voor elke organisatie onmisbaar en social media zijn daar een belangrijk onderdeel van. Om de mening over onze communicatie te peilen, hebben we onder al onze leden een enquête uitgezet.
Inmiddels heeft een flink aantal van jullie gehoor gegeven aan onze oproep en de enquête ingevuld, maar voor degenen die dat nog niet gedaan hebben: we horen heel graag jouw visie op onze communicatie. Het kost slechts een paar minuten om onze vragen (anoniem) te beantwoorden en respondenten maken kans op een waardebon!

De enquête is gemaild naar jouw mailadres dat bij ons bekend is en kan nog worden ingevuld tot woensdag 10 november, 17:00u. Onafhankelijk bureau Inkesta (afzender: vnc.enquetepartners.nl) verzorgt de mailings, waaronder een reminder als je nog niet gereageerd hebt.

Mocht je de enquête niet hebben ontvangen, check dan voor de zekerheid je spambox. Als je het daar ook niet terugvindt, neem dan even contact met ons op: mail secretariaat@vnconline.nl of bel 020 5020480.

Dank voor de medewerking!
Bestuur & communicatie team VNC

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Word nu ook lid/Become a member

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA