• home
  • Actueel
  • De VNC blijft gaan voor Cao-verbeteringen KLM cabinepersoneel

De VNC blijft gaan voor Cao-verbeteringen KLM cabinepersoneel

6 sep. 2022
Na 2 dagen Cao-overleg tussen KLM en de cabinebonden zijn de voorstellen van alle partijen op tafel gekomen. De VNC blijft zich hardmaken voor Cao-verbeteringen voor alle cabinecollega’s, ook met oog voor onze nieuwe en instromende aspirant collega’s. Kernpunten voor de korte looptijd van deze Cao zijn: koopkracht, gelijkwaardigheid en vrijheid van onderhandelen zonder voorwaarden vooraf.

Omdat we nog middenin het onderhandelingsproces zitten, kunnen we nu helaas verder geen inhoudelijk nieuws geven. We snappen uiteraard dat jullie graag willen weten hoe het gaat, maar vragen begrip voor het feit dat dit gedurende de lopende onderhandelingen niet handig is voor onze onderhandelingspositie. Volgende week vrijdag (16 september) worden de KLM Cao-onderhandelingen voortgezet.
De VNC delegatie werkt toe naar een principeakkoord met essentiële verbeteringen voor alle huidige en toekomstige cabineleden. Klik op ons eerdere bericht met daarin de VNC Cao-voorstellenbrief en een toelichting op onze inzet.

VNC infosessies KLM leden
In onze KLM leden infosessies geven we jullie de achtergronden op de actualiteit en daarbij is de mening van onze leden belangrijk! Woensdag 14 september om 11.00 uur is de eerstvolgende sessie, klik hier voor jouw aanmelding. We zien er naar uit jullie te zien/spreken!

Tot slot bedanken we alle leden voor hun bijdragen aan de cao-punten die we namens jullie inbrengen.

Ivo Kruse Koster, Carolina Bouwer, Marije Kroese, Ingrid Brama, Roberto Tunzi en Chris van Elswijk, KLM sectiebestuurders


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA