• home
  • Actueel
  • Data stemming/ledenvergadering easyJet paar dagen opgeschoven

Data stemming/ledenvergadering easyJet paar dagen opgeschoven

26 apr. 2018
Wegens overlappende agendazaken en de beschikbaarheid van online stemmen is de ledenvergadering en de stemming verschoven met een paar dagen. De digitale stemming staat nu gepland voor maandag 14 mei vanaf 9.00 uur tot donderdag 17 mei 12.00 uur. De ledenvergadering is dan op donderdag 17 mei om 13.00 uur.

De easyJet leden beslissen middels de geplande verkiezingen wie de nieuwe bestuurder in hun sectie wordt. Hiervoor ontvang je te zijner tijd nog een mail. De gekozen collega zal dan samen met Ron Sneijder, de voorzitter van de sectie, de verantwoordelijkheid gaan krijgen om het arbeidsvoorwaardelijke overleg met easyJet te voeren.

Ledenvergadering 17 mei
Wij nodigden je van harte uit voor de easyJet ledenvergadering op donderdag 17 mei! Naast het bespreken van belangrijke easyJet zaken zal daar ook de uitslag van de verkiezingen bekend worden gemaakt. Deze ledenvergadering van 17 mei op het VNC kantoor te Schiphol Oost start om 13.00 uur. Aanmelden voor de vergadering graag via een mail aan secretariaat@vnconline.nl. Sorry voor het ongemak qua wisselingen van data.

easyJet sectie

English Version:
Voting easyJet now starting 14th May and general meeting is 17th May
Due to a scheduling conflict and due to the fact that the online voting company has to make some changes, we have to make the following changes to the elections and membership meeting:
Voting will now start on Monday May 14th at 9 am and will last until Thursday May 17th at 12 noon.

Due to this the general meeting will be changed to May 17th at 1pm.

Please let the VNC know if you can attend the membership meeting by email at: secretariaat@vnconline.nl. Sorry for the inconvenience.

Section easyJet


Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA