• home
  • Actueel
  • DANKJEWEL Gerard Reezigt-Hazes, afscheidnemend VNC belastingconsulent

DANKJEWEL Gerard Reezigt-Hazes, afscheidnemend VNC belastingconsulent

23 aug. 2021
Onze belastingdeskundige Gerard Reezigt-Hazes heeft donderdag 26 augustus - op de 75e verjaardag van de VNC - zijn laatste werkdag bij ons. Bij deze een groot DANKJEWEL voor zijn jarenlange inzet en collegialiteit! Gerard is naast deskundig ook een fijne collega en erg geliefd bij onze leden. In de afgelopen jaren deden velen van hen een beroep op zijn kennis en kregen hulp bij belastingaangifte en advies bij andere financiële zaken.

Sommigen kwamen toch wat gespannen binnen met hun financiële paperassen onder de arm en verlieten na de hulp van Gerard vaak weer opgelucht het VNC kantoor. Empathisch, charmant, kundig en (fiscaal😉) aantrekkelijk zijn woorden die we vaak terug hoorden over hem.

Met een knipoog
Ruim tien jaar stond Gerard onze leden met raad en daad bij en dat werd erg gewaardeerd, zeker als je het afmeet aan de vele aardigheidjes die hij ontving. Wij keken wel eens met een schuin oog - lees met een knipoog - naar de bergen chocola, wijn en bloemen die Gerard als blijk van waardering vaak kreeg aangeboden. Om de bijna standaard grap “wij ‘het gedoe’ rondom het werk en jij de cadeaus” konden we allemaal lachen. Want gezellig is het ook met de Bourgondische Gerard, die voor de lunch soms heerlijke eigengemaakte soep voor ons meenam.

Beste Gerard, wij wensen jou een mooi nieuw hoofdstuk vol gezondheid en plezier. Waarin je kan genieten van je vrouw Anita, van wandelen, golfen, reizen en het Bourgondische leven waar je zo van houdt.

Namens alle VNC-leden en -collega’s: heel hartelijk dank en alle goeds voor de toekomst!

VNC bestuurders en medewerkers

*Gerard zal worden opgevolgd door Jeroen van der Steen, binnenkort stellen wij Jeroen aan jullie voor.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA