Correctie premieberekening AON

15 jan. 2013

Bij de VNC servicedesk kwamen de laatste tijd vragen binnen over de forse verhoging van de premies van de AON reisverzekering. Wij hebben deze leden toen geantwoord dat de verhoging van de KLM reisverzekering grotendeels wordt veroorzaakt doordat de assurantiebelasting is verhoogd van
Bij de VNC servicedesk kwamen de laatste tijd vragen binnen over de forse verhoging van de premies van de AON reisverzekering.

Wij hebben deze leden toen geantwoord dat de verhoging van de KLM reisverzekering grotendeels wordt veroorzaakt doordat de assurantiebelasting is verhoogd van 9,7% naar  21%. Dit is een regeringsmaatregel.

Correctie AON
Na contact met AON is nu duidelijk geworden dat de premie die zij op de nota vermelden niet correct is. AON verontschuldigt zich hiervoor en zal de foutieve berekening zo spoedig mogelijk corrigeren. Als service naar onze leden hopen we jullie hiermee gerust gesteld te hebben.

Als VNC doen wij verder geen zaken met deze verzekeringsmaatschappij. Via werkgever KLM kun je een collectieve verzekering afsluiten en het is dus KLM die onderhandelt met de verzekeringsmaatschappijen.

KLM sectiebestuur

 

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA