Continuiteit VNC altijd geborgd

21 mei 2013

Met het overlijden van Ton Scherrenberg verloren we naast een goede vriend ook de voorzitter van de VNC. Als team zijn we nu tijdelijk -1 aan het ‘vliegen’ maar in een goed team is dat mogelijk! Alle belangrijke taken en onderwerpen worden sowieso altijd gezamenlijk Met  het overlijden van Ton Scherrenberg verloren we naast een goede vriend ook de voorzitter van de VNC. Als team zijn we nu tijdelijk -1 aan het ‘vliegen’ maar in een goed team is dat mogelijk! Alle belangrijke taken en onderwerpen worden sowieso altijd gezamenlijk doorgesproken en opgepakt.
Samen sterk en dus ook in deze zijn alle topics veiliggesteld door een goede onderlinge verdeling in het Algemeen Bestuur (AB). Denk daarbij aan arbeidsvoorwaardelijk overleg voor al het cabinepersoneel; deelnemen aan platformen en discussies in diverse organen die gelinkt zijn met luchtvaart; (financiële) lezingen en aandeelhoudersvergaderingen van de luchtvaartmaatschappijen en ook op Haags en Europees niveau veiligheid in de Luchtvaart; Toxic Air; agressie aan boord; rusttijden van Cabinepersoneel maar ook contacten met de media.
Statutair neemt vice voorzitter VNC Annette Groeneveld ad interim de voorzitterstaken waar. Op termijn zal er een nieuwe Voorzitter VNC worden gekozen door het AB. Uiteraard houden we jullie op de hoogte wanneer dat zover is.
Namens het VNC bestuur
 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA