• home
  • Actueel
  • Concept-cao cabinepersoneel Amsterdam niet in gevaar door maatregelen easyJet

Concept-cao cabinepersoneel Amsterdam niet in gevaar door maatregelen easyJet

28 feb. 2020
In de pers verschijnen momenteel veel berichten over de kostenbesparende maatregelen die easyJet heeft aangekondigd naar aanleiding van de gevolgen ven het corona virus. Zo zouden er onder meer vluchten worden geschrapt en is er sprake van stopzetting van salarisverhogingen en promoties.  

Het sectiebestuur van de VNC heeft vanochtend telefonisch contact gehad met vertegenwoordigers van easyJet in Engeland en wil graag benadrukken dat voor de basis Amsterdam de concept-cao in de huidige vorm van kracht blijft en de geplande bijeenkomsten van volgende week gewoon doorgaan. Indien de leden van de easyJet sectie voor dit cao-voorstel stemmen zal deze dan ook geïmplementeerd worden, inclusief salarisverhogingen.

Infosessies over cao-voorstel
De VNC organiseert infosessies voor de easyJet leden. Mochten er vragen zijn, dan nodigen wij jullie van harte uit deze bij te wonen. Voor meer informatie verwijzen we graag naar dit bericht, klik hier.

Sectiebestuur easyJet

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA