• home
  • Actueel
  • Complimenten voor flexibiliteit en professionaliteit cabinecollega’s

Complimenten voor flexibiliteit en professionaliteit cabinecollega’s

10 mrt. 2020
We willen alle cabinecollega’s graag een dik welverdiend compliment geven voor de flexibiliteit, inzet en professionaliteit in tijden van het Coronavirus. We begrijpen dat de omstandigheden vragen om deze specifieke kwaliteiten - eigenschappen waar we natuurlijk mede op geselecteerd worden -  maar niettemin is dat een dikke duim waard!

Afgezien van de begrijpelijke zorgen rondom gezondheid, hebben ook diverse annuleringen impact op roosters. Hoewel vervolgindelingen zoveel mogelijk worden behouden, zijn er toch soms wijzigingen die invloed hebben op je privéleven. Als er persoonlijke omstandigheden zijn die maatwerk behoeven, geef dit dan vooral aan bij je werkgever.

De VNC heeft bijna dagelijks contact met de vliegtuigmaatschappijen waar we leden hebben en vertegenwoordigen om zo zaken voor cabinecrew zo goed mogelijk te helpen begeleiden.
Heb je vragen, onze collega’s van de Servicedesk staan je graag te woord!

Bedankt namens het VNC bestuur/cabinecollega’s

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA