• home
  • Actueel
  • Chris van Elswijk herkozen als KLM sectiebestuurder VNC

Chris van Elswijk herkozen als KLM sectiebestuurder VNC

5 sep. 2019
Fotobijschrift: Herkozen KLM sectiebestuurder Chris van Elswijk met zijn collegabestuurders Ivo Kruse Koster, Annette Groeneveld, Ingrid Brama, Carolina Bouwer en Roberto Tunzi.

VNC- en KLM-collega Chris van Elswijk is vandaag met overgrote meerderheid van stemmen door de Ledenraadsleden herkozen tot KLM sectiebestuurder en daarmee voorzitter van deze sectie. Wij bedanken de Ledenraad voor het vertrouwen in zijn capaciteiten en delen dat vertrouwen volledig.
 
Chris neemt de komende 4 jaar weer de functie van KLM sectievoorzitter op zich. Hij vervult de rol van VNC bestuurder al jarenlang vakkundig en vol energie en is een toegewijde, zeer ervaren en gewaardeerd lid van het team. Wij zijn dan ook blij dat hij herkozen is en zijn kennis en kunde blijft inzetten.

Weten wat er speelt
Chris gelooft in de kracht van onze vakorganisatie, vooral ook omdat de bestuurders hetzelfde mooie maar soms zware vak van cabinepersoneel uitoefenen, als onze leden. VNC collega’s weten dus wat er speelt en handelen daar ook naar. Het huidige KLM bestuur is een gebalanceerde mix van nieuwe en bedreven krachten die opkomen voor de belangen van hun collega´s.

Chris van harte gefeliciteerd en succes weer de komende termijn!

VNC bestuur en medewerkers

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA