• home
  • Actueel
  • Chris van Elswijk gekozen tot KLM sectievoorzitter

Chris van Elswijk gekozen tot KLM sectievoorzitter

1 aug. 2013

Collega en huidig VNC secretaris Chris van Elswijk is vandaag (1 augustus) door de KLM Ledenraad met grote meerderheid van stemmen gekozen tot KLM-sectievoorzitter. Chris is al zeven jaar VNC bestuurder en vervult die rol vakkundig en met enorm veel inzet. We zijn dan ook zeer blij met
Collega en huidig VNC secretaris Chris van Elswijk is vandaag (1 augustus) door de KLM Ledenraad met grote meerderheid van stemmen gekozen tot KLM-sectievoorzitter. Chris is al zeven jaar VNC bestuurder en vervult die rol vakkundig en met enorm veel inzet. We zijn dan ook zeer blij met Chris als KLM sectievoorzitter en feliciteren hem van harte met deze nieuwe functie.

We hebben er alle vertrouwen in dat Chris met hetzelfde enthousiasme zijn  werkzaamheden zal voortzetten bij ons. De Ledenraadsleden bedanken we voor het in hem gestelde vertrouwen.

Chris (49 jaar) vliegt sinds 1989 bij KLM en begon na enkele jaren als VNC lid van de Groepscommissie (GC) en werd daar uiteindelijk voorzitter van. Vervolgens werd Chris 2006 gekozen in het VNC bestuur, tot op heden was hij algemeen secretaris VNC en KLM sectie secretaris.

Met de benoeming van Annette Groeneveld als VNC voorzitter is haar oude functie als KLM sectievoorzitter nu dus door Chris ingevuld. Volgende maand staat de invulling van zijn oude functie als secretaris op de agenda van de Ledenraad. Hiervoor is een kandidaat benaderd die zich ook heeft gekandideerd en kan rekenen op de volle steun van de collega bestuurders. De vacature staat echter nog open tot 15 augustus en is te vinden op de VNC site, Facebook en in VNC magazine nummer 6. De stemming hiervan vindt plaats in de LR van donderdag 5 september.

Voor alle duidelijkheid: de statuten schrijven voor dat leden bij meerderheid van stemmen tijdens een Ledenvergadering kiezen voor de bestuursfuncties binnen de secties. De VNC voorzitter en vicevoorzitter worden door het Algemeen Bestuur benoemd.

VNC bestuur

 

 

 

 

Fotobijschrift: De kersverse  KLM sectievoorzitter Chris van Elswijk ontvangt bloemen uit handen van zijn voorgangster Annette Groeneveld. (Foto: Ingrid Brama)

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA