Check je doorlopende reisverzekering!

28 aug. 2020
De VNC krijgt met regelmaat telefoontjes van leden die onaangenaam verrast zijn door verhoging van de premie van hun doorlopende reisverzekering. De VNC heeft in het verleden dergelijke verzekeringen aan haar leden aangeboden maar is daar al jaren geleden mee gestopt.

Inmiddels wordt de verzekering aangeboden door een andere partij en deze heeft de premie sinds kort fors verhoogd.

In de mail van de verzekeringsmaatschappij staat klaarblijkelijk niet duidelijk vermeld dat de premie omhoog is gegaan en omdat veel collega’s de verzekering automatisch laten doorlopen, schrikt men dan van het bedrag dat wordt afgeschreven.

De VNC is zoals gezegd al lang geen partij meer is in deze overeenkomst en kan dus verder geen hulp bieden of stappen ondernemen. Wij vinden het echter wel uiterst vervelend dat onze leden met deze kwestie geconfronteerd worden en raden iedereen aan om hun reisverzekering nog eens goed te checken en bij onduidelijkheden contact op te nemen met de betreffende verzekeringsmaatschappij. Om vervelende verrassingen te voorkomen zou je ook de automatische incasso van de betreffende premie kunnen stopzetten.

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA