• home
  • Actueel
  • Carolina Bouwer herkozen als VNC bestuurder

Carolina Bouwer herkozen als VNC bestuurder

6 aug. 2020
ARCHIEFFOTO: KLM sectiebestuurder Carolina Bouwer met haar collega’s vlnr Ivo Kruse Koster, Annette Groeneveld, Ingrid Brama, Carolina in het midden, Chris van Elswijk en Roberto Tunzi.

KLM collega Carolina Bouwer is vandaag door de Ledenraadsleden met grote meerderheid  van stemmen herkozen tot KLM sectiebestuurder. Wij feliciteren Carolina van harte en wensen haar succes met de belangenbehartiging gedurende haar nieuwe termijn, met name in deze drukke coronatijden.

Carolina zal bij de VNC naast KLM sectiebestuurder eveneens haar rol als algemeen secretaris verder voortzetten. Zij geeft aan te geloven in de kracht van de VNC, vooral ook omdat de bestuurders hetzelfde mooie vliegende vak uitoefenen als de leden en dus begrijpen wat er speelt bij collega’s en inhoudelijk weten waarover zij praten.

Gedreven en ervaren
Carolina is een toegewijde, gedreven en ervaren bestuurder met jarenlange ervaring, opgedaan bij vakbondsaangelegenheden in de Groepscommissie31 en als Ledenraadslid. Tot slot bedanken we de Ledenraad voor het in haar gestelde vertrouwen en delen dat volledig. We zijn dan ook erg blij dat Carolina zich blijft inzetten voor vliegende collega’s binnen het VNC team.

VNC bestuur en medewerkers

Word nu ook lid/Become a member

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA