• home
  • Actueel
  • Carolina Bouwer gekozen tot KLM sectiebestuurder

Carolina Bouwer gekozen tot KLM sectiebestuurder

7 mrt. 2019
Fotobijschrift: Nieuw gekozen KLM sectiebestuurder Carolina Bouwer met haar collega’s vlnr  Ivo Kruse Koster, Annette Groeneveld, Ingrid Brama, Carolina in het midden, Chris van Elswijk en Roberto Tunzi

KLM collega Carolina Bouwer is vandaag met overgrote meerderheid van stemmen door de Ledenraadsleden gekozen tot KLM sectiebestuurder. Wij bedanken de Ledenraad voor het vertrouwen in haar kwaliteiten en delen dat vertrouwen volledig. Carolina: van harte welkom en gefeliciteerd!

Carolina geeft aan te geloven in de kracht van de VNC, vooral ook omdat de bestuurders hetzelfde vak uitoefenen als de leden en dus weten waarover zij praten.

Gedrevenheid en ervaring
Met Carolina krijgen wij er een gedreven, toegewijde en ervaren bestuurder bij. Zij is al 21 jaar Ledenraadslid en 18 jaar werkzaam in de Groepscommissie 31, waarvan de laatste jaren als voorzitter. In de GC31 functies was zij nauw betrokken bij allerlei vakbondsaangelegenheden zoals het onderhandelen met KLM en het uitvoeren en controleren van bepalingen uit de CAO voor cabinepersoneel. Daarnaast heeft zij een groot netwerk in de medezeggenschap opgebouwd.

Op volle sterkte
De VNC collega’s zijn erg blij dat Carolina het team komt versterken. Met haar komst zijn we als bestuur weer op volle sterkte want zij volgt Marion Leguijt op als algemeen secretaris en KLM sectiebestuurder. Tot slot wensen we Carolina veel plezier en succes in haar nieuwe VNC rol.

VNC bestuur en medewerkers

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA