Cao proces transavia opgeschort

13 mrt. 2020
Gezien de huidige situatie en maatregelen rondom het Coronavirus heeft transavia besloten de cao-onderhandelingen op te schorten tot ten minste 1 mei. Daarna hoopt het bedrijf inzicht te hebben in wat de gevolgen zijn van de teruglopende boekingen en annuleringen op de situatie op dat moment. De VNC heeft begrip voor dit besluit.

Het sectiebestuur snapt eveneens dat er vragen zijn vanuit het cabinekorps, bijvoorbeeld over de seizoenscontracten maar er is nog geen nieuws te melden momenteel. We staan echter in nauw contact met transavia en houden alles nauwlettend in de gaten.

Op 24 maart zullen de bonden worden bijgepraat en wij houden jullie uiteraard op de hoogte als er nieuwe ontwikkelingen zijn.

Sectiebestuur transavia

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA