CAO overleg transavia vastgelopen

6 nov. 2015

Vorige week hebben de VNC en UNC jullie geïnformeerd dat het CAO-overleg met transavia is vastgelopen. Ondanks dat wij als werknemersorganisaties wederom meebewegen in enkele voorstellen die het bedrijf wel degelijk kosten besparen, liggen er enkele voorstellen op tafel waar de bonden niet akkoord mee kunnen gaan; de rek is eruit.
Vandaag hebben de VNC en UNC een brief gestuurd naar transavia waarin we het bedrijf een ultimatum stellen. Dit houdt in dat transavia tot en met 11 november de tijd heeft om met ons laatste hoogst haalbare pakket aan voorstellen akkoord te gaan. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen de VNC en UNC gezamenlijk de leden gaan raadplegen om te zien welke stappen er genomen moeten worden voor het behalen van een wenselijk CAO-resultaat.

Wij zijn blij met de vele reacties die wij ontvangen gedurende dit CAO-traject. Ook de discussies op Facebook zijn prima. Echter, om misverstanden te voorkomen, vragen wij jullie wel om zoveel mogelijk jullie mening en of vragen bij ons neer te blijven neerleggen via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Jullie support in dit bijzondere traject is meer dan noodzakelijk!

Sectiebestuur transavia

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA