Cao-overleg transavia van start

12 okt. 2018
Aan het einde van dit jaar loopt de cao van het transavia cabinepersoneel af. De VNC heeft transavia in een eerder stadium al laten weten op tijd met de onderhandelingen te willen beginnen. Om tot een voorstellenbrief te komen, heeft de VNC in juli een ledenvergadering gehouden en een uitvraag gedaan aan alle leden om een CAO wensen-top 3 in te sturen.

Na jaren van investeringen door het cabinepersoneel om het bedrijf toekomstbestendig te maken, vindt de VNC het tijd dat transavia haar medewerkers beloont. Het sectiebestuur is van mening dat een loonsverhoging niet meer dan passend zou zijn, na jaren waarin de productiviteit van het cabinepersoneel is verhoogd en de werkdruk is toegenomen.

Vandaag, vrijdag 12 oktober 2018 is er een verkennend gesprek gevoerd tussen VNC en transavia en op maandag 29 oktober 2018 zal het CAO traject verder gaan.

Bijgevoegd vind je de voorstellenbrief. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Sectiebestuur transavia

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA