Cao-overleg transavia morgen van start

25 okt. 2016

Aan het einde van dit jaar loopt de cao van het cabinepersoneel weer af. De VNC heeft transavia in een eerder stadium al laten weten op tijd met de onderhandelingen te willen beginnen. Om tot een voorstellenbrief te komen, heeft de VNC in augustus twee ledenvergaderingen gehouden. Daarnaast konden leden hun input rechtstreeks naar het sectiebestuur sturen.
Na jaren van investeringen door het cabinepersoneel om groei van het bedrijf in binnen- en buitenland mogelijk te maken, vindt de VNC het tijd dat transavia haar medewerkers beloont. De leden vinden dat trouwens ook. Het sectiebestuur vindt een loonsverhoging niet meer dan passend na jaren waarin de productiviteit van het cabinepersoneel is verhoogd en de werkdruk is toegenomen.

Tevens wil de VNC de afspraken omtrent dubbele vluchten verscherpen en nieuwe afspraken in de cao laten opnemen om de werkdruk op inhuurtoestellen te verlagen.

Bijgevoegd vind je de voorstellenbrief. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via sectiebestuur.transavia@vnconline.nl.

Sectiebestuur transavia

Lees je onze berichten en ben je cabinecollega maar (nog) geen VNC lid? Doe echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze moeilijke tijden. Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480.

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA