Cao-overleg transavia.com

4 dec. 2014

Bij het cao-overleg met transavia.com gisteren waren opnieuw de Wet Werk en Zekerheid en het pensioentekort de issues. De nieuwe Wet Werk en Zekerheid maakt een oneindige reeks van tijdelijke contracten voor werknemers onmogelijk. De VNC is al geruime tijd bezig met het vinden van een
Bij het cao-overleg met transavia.com gisteren waren opnieuw de Wet Werk en Zekerheid en het pensioentekort de issues.

De nieuwe Wet Werk en Zekerheidmaakt een oneindige reeks van tijdelijke contracten voor werknemers onmogelijk. De VNC is al geruime tijd bezig met het vinden van een goede oplossing voor cabinepersoneel met tijdelijke contracten, maar heeft daarvoor antwoorden nodig vanuit het bedrijf. transavia.com heeft beloofd deze binnenkort te geven.

 

Verder is ook het pensioentekort voor cabinepersoneel nog een item waarvoor een oplossing nodig is. Dit tekort heeft nadelige gevolgen voor je premie en je opbouw. De VNC vindt echter dat een deel van dit tekort door het bedrijf moet worden gefinancierd. 

Praat mee: kom naar de ledenvergadering
Op maandag 22 december is er weer een ledenvergadering van de transavia.com sectie van de VNC.  Deze vindt plaats op ons kantoor te Schiphol-Oost van 11.00 tot 12.30 uur.  Graag zien we zoveel mogelijk van jullie dus als je kunt, kom! Je hebt de officiële uitnodiging al toegestuurd gekregen en bij deze ontvang je de agenda:

1.      Opening

2.      Mededelingen

3.      Pensioen

4.      Wet werk en zekerheid

5.      Rondvraag

6.      Sluiting

Zoals je ziet staat het onderwerp pensioen - na je salaris je belangrijkste arbeidsvoorwaarde - hoog op de agenda! Onze pensioendeskundige Mike Pernot zal dan ook aanwezig zijn voor tekst en uitleg.

Er gebeurt veel in pensioenenland en ook binnen transavia.com. De VNC vindt het dan ook belangrijk om jullie goed hierover te informeren. We hopen dan ook echt dat we jou mogen verwelkomen! Aanmelden kan via secretariaat@vnconline.nl. Mocht je niet in staat zijn te komen, mail jouw input en vragen naar sectiebestuur.transavia.com@vnconline.nl.

Bedankt alvast en hopelijk tot de 22e december.

Sectiebestuur transavia.com

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA