• home
  • Actueel
  • Cabinepersoneel stemt massaal voor GC- en OR-verkiezingen

Cabinepersoneel stemt massaal voor GC- en OR-verkiezingen

20 apr. 2016

Sinds 20 april is de stembus voor de verkiezingen GC- en OR-kandidaten voor KLM en KLC gesloten. Ruim 60% van het cabinepersoneel heeft gestemd. Dat is een mooi resultaat en de VNC is erg blij met deze goede opkomst en blijk van steun.

 

 
Uitslagen OR

OR opkomst 60,9 %: VNC heeft 6 zetels van de in totaal 8 beschikbare zetels behaald.

Uitslagen GC 31

GC31 KLM opkomst 63,3%:  VNC heeft 14 zetels van de in totaal 20 beschikbare zetels behaald.

Nieuwe vertegenwoordigers later bekendgemaakt
De VNC heeft nog niet al haar kandidaten kunnen bereiken om ze te informeren over de verkiezingsuitslag. Daarom zullen wij de onze nieuwe vertegenwoordigers van de GC en OR op een later tijdstip aan jullie bekend maken.

De uitslag van de stemming geeft aan dat de kiezers met grote meerderheid hebben gekozen voor de kracht van de VNC in zowel de Groepscommissie als de Ondernemingsraad. Dat is ook goed nieuws voor CliniClowns (www.cliniclowns.nl) Voor iedere VNC zetel stellen wij 100 euro te beschikking aan dit mooie goede doel. Wij een betere medezeggenschap, zieke kinderen een onvergetelijke dag.

Allemaal bedankt voor de stem en de steun!
Het VNC-bestuur wil nogmaals iedereen bedanken die aan de verkiezingen heeft meegewerkt, zoals onze enthousiaste kandidaten en het campagneteam. Ook willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om alle collega's die op de VNC hebben gestemd, te bedanken voor hun vertrouwen.

VNC bestuur

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA