Cabinepersoneel stemt massaal voor GC en OR

16 apr. 2013

Sinds afgelopen maandag is de stembus voor de verkiezingen GC- en OR-kandidaten voor KLM en KLC gesloten. 60% van het cabinepersoneel heeft gestemd. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal stemmen die zijn uitgebracht ten opzichte van de vorige verkiezing in 2010. De VNC is erg blij
Sinds afgelopen maandag is de stembus voor de verkiezingen GC- en OR-kandidaten voor KLM en KLC gesloten. 60% van het cabinepersoneel heeft gestemd. Dat is bijna een verdubbeling van het aantal stemmen die zijn uitgebracht ten opzichte van de vorige verkiezing in 2010. De VNC is erg blij met deze blijk van steun en grote opkomst.


Uitslagen OR
OR opkomst 57%: 6 VNC zetels van de in totaal 9 beschikbare zetels, waarvan 1 zetel op voorkeurstemmen is behaald.

Uitslagen GC 31
GC31 KLM opkomst 60%: 14 VNC zetels van de in totaal 20 beschikbare zetels, waarvan 2 zetels op voorkeurstemmen zijn behaald.

Uitslagen GC 51
GC51 KLC opkomst 60%: 2 VNC zetels van de in totaal 3 beschikbare zetels.

De VNC heeft nog niet al haar kandidaten kunnen bereiken om ze te informeren over de verkiezingsuitslag daarom zullen wij de nieuwe vertegenwoordigers van de GC en OR op een later tijdstip aan jullie bekend maken.

De uitslag van de stemming geeft aan dat de kiezers met grote meerderheid hebben gekozen voor de kracht van de VNC in zowel de Groepscommissie als de Ondernemingsraad. Dat is ook goed nieuws voor Wings of Support (WoS). Voor iedere VNC zetel stellen wij 100 euro te beschikking aan de projecten van WoS. Wij een betere medezeggenschap, de kinderen in de projecten van WoS een beter leven.

Het VNC-bestuur wil iedereen nogmaals bedanken die aan de verkiezingen heeft meegewerkt en tevens willen wij van de gelegenheid gebruikmaken om alle collega's die op de VNC hebben gestemd, te bedanken voor hun vertrouwen.

VNC bestuur

 

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA