• home
  • Actueel
  • Cabinepersoneel kan online aansluiten bij Luchtvaartveiligheidsessie Ministerie

Cabinepersoneel kan online aansluiten bij Luchtvaartveiligheidsessie Ministerie

14 jun. 2021
Het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat organiseert 28 juni - in het begin van de avond - een ‘Netwerkdag Luchtvaartveiligheid’. De VNC is hier als vertegenwoordiger van cabinepersoneel uiteraard bij. Daarnaast meldt het ministerie dat online deelname van individuele cabineleden mogelijk is om betrokkenen in het luchtvaartdomein te voorzien van informatie over de veiligheid in de luchtvaart.

De informatiesessie op 28 juni 2021 staat gepland van 19.00 tot 21.15 uur. Aanmelden voor online deelname kan tot uiterlijk 21 juni aanstaande via dit formulier: https://forms.gle/vPSJXsY8tPZz24DP7.

Agenda onderwerpen
Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je van de organisatoren het definitieve programma maar belangrijke onderwerpen op de agenda zijn: de Nationale Veiligheidsanalyse (NVA), Luchtruimschendingen en Veiligheidscultuur (Just Culture) en gespreksonderwerp is de doelen van het gezamenlijk nastreven tot de veiligheid in de luchtvaart.

Achtergrond Nederlands Luchtvaartveiligheidsprogramma
In 2020 heeft de Minister van Infrastructuur en Waterstaat het Nederlands Luchtvaartveiligheidsprogramma (NLVP) 2020-2024 aangeboden aan de Tweede Kamer. Het NLVP beschrijft hoe de veiligheid in de Nederlandse burgerluchtvaart is geborgd in de samenhang tussen beleid, toezicht en de luchtvaartorganisaties.

Eventuele vragen, opmerkingen of suggesties voor het programma kun je mailen naar: luchtvaartveiligheid@minienw.nl

VNC Bestuur

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA