Cabineoverleg KLC

1 feb. 2016

Afgelopen week hebben wij voor de tweede keer in januari cabineoverleg gehad met KLC. Omdat veel onderwerpen twee weken eerder al waren besproken, is er maar een aantal issues behandeld.
Zo hebben we wederom gesproken over de planning van de KLM-gesprekken. Momenteel liggen deze op schema en worden nu gesprekken ingepland voor ca’s van wie het contract zal aflopen in oktober. 

CIS
Er blijkt een redelijk groot verschil te bestaan in het CIS (Crew Information Sheet) dat voor ons beschikbaar is en de versie van onze KLM collega's. Echter, al onze informatie en procedures staan vermeld in de staff manual. KLC zal iedereen hierover informeren.

Zomerverlof
KLC heeft inzage gegeven over hoe zij de derde week in het zomerverlof gaan toepassen. De VNC is het niet eens met de wijze waarop KLC dit wil gaan doen. KLC liet weten aan de eerste groep al een derde week te hebben toegezegd maar er blijft een groep over die nog moet afwachten. De VNC beraadt zich hierover en komt volgende week met een reactie naar KLC. Uiteraard houden wij jullie hiervan op de hoogte. 

Tot zover de toelichting op ons overleg. Mocht je nog vragen of suggesties hebben, mail ons gerust op sectiebestuur.klc@vnconline.nl.

Sectiebestuur KLC

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA