• home
  • Actueel
  • Cabinecollega en VNC (ere)lid Mathi Bouts benoemd tot lid Raad van Commissarissen AF-KL

Cabinecollega en VNC (ere)lid Mathi Bouts benoemd tot lid Raad van Commissarissen AF-KL

10 okt. 2017
Vandaag is Mathi Bouts - KLM cabinecollega en VNC (ere)lid - benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Air France-KLM. Wij zijn enorm blij en trots dat Mathi vertegenwoordiger wordt in de top van AF-KL voor alle KLM werknemers! We feliciteren hem van harte met deze personeelszetel in de RvC van Air France-KLM.

Mathi is met 3 andere kandidaten voorgedragen door de KLM OR. De Europese Ondernemingsraad van Air France-KLM koos uit de 4 kandidaten voor Mathi (die wiskunde en filosofie studeerde en senior purser is) vanwege zijn grote kennis en kunde.

Vertegenwoordiger voor al het KLM personeel
Die kennis en kunde zette hij jarenlang in onder meer als voorzitter van de KLM OR en vicevoorzitter van de Europese OR. Hij is eveneens voorzitter van een stichting voor kennisuitwisseling tussen multinationale ondernemingsraden. Mathi is in de RvC gekozen door de collega’s uit diverse landen en beroepsgroepen en vertegenwoordigt alle werknemers, dus niet alleen het cabinepersoneel.

In 2014 werd Mathi door het Algemeen Bestuur van de VNC benoemd tot erelid nadat hij in 2010 al Lid van Verdienste was geworden. Voor de VNC was hij onder andere nauw betrokken bij het oprichten van EurECCA , de Europese organisatie met een zetel in Brussel en met verschillende deelnemers uit diverse Europese landen. Tevens was hij in diverse medezeggenschapsorganen vertegenwoordigd en is hij een bron van kennis en ervaring.

We wensen Mathi heel veel succes met zijn werkzaamheden als lid van de RvC!

VNC bestuur

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA