• home
  • Actueel
  • Cabine-kandidaten gezocht voor de Transavia OR

Cabine-kandidaten gezocht voor de Transavia OR

24 jun. 2021
Wil jij je inzetten voor jouw cabinecollega’s bij Transavia? Ben je geïnteresseerd in de bedrijfsvoering, heb je hart voor al je collega’s en ben je betrokken en gedreven? Meld je dan voor maandag 16 augustus aan bij de VNC. Dan kunnen we jou namens de VNC voordragen voor de Ondernemingsraad (OR) verkiezingen. De verkiezingen lopen van 4 oktober tot 17 oktober 2021 en er zijn maar liefst 4 zetels voor cabinepersoneel in de OR te verdelen.

Meepraten over de bedrijfsvoering
Leden van de Ondernemingsraad vertegenwoordigen de verschillende functiegroepen bij Transavia (cabine- cockpit- en grondpersoneel). Zij behartigen de belangen van hun collega’s en kijken mee in de bedrijfsvoering.

Als OR-lid overleg je regelmatig met de Transavia bedrijfsleiding over onder meer arbeidsomstandigheden en strategische beslissingen. Je verkrijgt inzicht in het bedrijf en oefent invloed uit op de bedrijfsvoering van Transavia.
De OR maakt zich sterk voor een sociaal personeelsbeleid, veiligheid, gezondheid, welzijn en re-integratie. Dat vereist een brede blik en daarnaast kijken de OR cabineleden namens de VNC in het bijzonder naar de impact van bovenstaande onderwerpen op de Transavia cabinecollega’s. Zij werken binnen de verschillende arbeidsvoorwaardelijke kaders en bewaken de naleving daarvan, maar zijn niet verantwoordelijk voor het maken van die arbeidsvoorwaardelijke afspraken. Dat laatste is namelijk de verantwoordelijkheid van het Transavia sectiebestuur van de VNC.

Meld je aan!
Aanmelden kan – in volgorde van voorkeur – middels:
Een mail naar secretariaat@vnconline.nl
Per post naar de VNC, antwoordnummer 264, 1100 VB, Amsterdam ZO (postzegel is niet nodig)

Wat hebben we van je nodig?
OR kandidaten dienen op de datum 4 oktober 2021 minstens 1 jaar aaneengesloten in dienst te zijn bij Transavia om in de OR gekozen te kunnen worden.

Voor de kandidaatstelling hebben wij de onderstaande zaken van je nodig:
Jouw motivatie om je kandidaat te stellen
Jouw actuele CV met (digitale) pasfoto
De compleet ingevulde bereidverklaring kandidaatstelling (klik hier).

Aanmeldingen dienen vóór maandag 16 augustus 2021 bij de VNC binnen te zijn. Heb je nog vragen, mail deze dan naar secretariaat@vnconline.nl, wij beantwoorden ze graag. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om extra informatie in te winnen bij de Ondernemingsraad zelf.
Per mail via or@transavia.com kun je de huidige OR cabineleden, te weten Rutger de Gooijer, Arnaud van der Wal, Karen Simons en Frans Zijm ook je vragen stellen. Zij verschaffen je graag de benodigde informatie.

Sectiebestuur Transavia
Angela Visser & Antonie Kloots

Cabine-collega maar (nog) geen VNC lid? Wij onderhandelen voor jou over jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden dus jouw toekomst. Geef jezelf en alle leden uit het cabinekorps ondersteuning en word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Hoe meer leden, des te sterker we staan in de vertegenwoordiging van de belangen van het cabinepersoneel. De VNC is samen sterk met de kracht van de gezamenlijkheid en oog voor het individu!

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA