Brief aan KLM inzake intrekken eindbod

27 sep. 2017
Het KLM sectiebestuur van de VNC heeft inmiddels gereageerd op de communicatie van KLM met betrekking tot het intrekken van het eindbod. KLM heeft aangegeven graag van de cabinebonden te horen hoe er gekeken wordt naar het proces om tot een nieuwe cabine-cao te komen. De VNC heeft vervolgens aangegeven uit te zien naar een nieuw voorstel van KLM en zich te gaan beraden op de ontstane situatie. De volledige brief lees je hier.

VNC ondersteunt petitie FNV cabine
Op dit moment staan vertegenwoordigers van FNV cabine op het bordes bij het Bemanningencentrum te flyeren. Zij roepen leden en niet-leden op om hun petitie te tekenen om steun uit te spreken voor de eis en het actietraject  om de -1CA maatregel van tafel te krijgen. Vanuit onze eigen achterban krijgen wij vragen over deze actie: ondersteunt de VNC deze petitie, worden wij geacht te tekenen?

De VNC kreeg vanuit haar Ledenraad al mandaat om over te gaan tot acties en doet om die reden niet actief mee aan deze petitie. Echter, wij streven hetzelfde doel na - het terug draaien van de -1 CA maatregel - en ondersteunen deze petitie daarom wel. De keuze om te tekenen is aan jou.

KLM bestuur

Lees je als cabine-collega mee maar ben je (nog) geen VNC lid? Geef jezelf ondersteuning met steun aan de VNC. Word lid via dit aanmeldformulier of mail/bel voor meer info: secretariaat@vnconline.nl - 020 5020480. Zo doe je echt mee met invloed op jouw baan, jouw arbeidsvoorwaarden en jouw toekomst. Hoe meer leden, hoe sterker we staan en dat is nodig, zeker in deze harde tijden.

Services

Vereniging Nederlands Cabinepersoneel VNC

Constellation Building
Stationsplein N.O. 406
1117 CL Schiphol-Oost

+31 (0)20 - 50 20 480
secretariaat@vnconline.nl
Lid van EurECCA